تبلیغات
علوم پدیا - گل و رایحه آن
به وبلاگ من خوش آمدید.
وبلاگ من درباره اطلاعات علمی است و هر گونه کپی برداری از مطالب این وبلاگ فقط با ذکر منبع مجاز است.

گل و رایحه آن

سه شنبه 30 خرداد 1396
08:22 ق.ظ
علیرضا ولیزاده
یک گل هنگامی که روغن های عصاره ای را در گل برگ هایش داشته باشد، دارای رایحه است. این روغن ها به وسیله ی گیاه، به عنوان قسمتی از روند رشدش ساخته می شود. این ماده، در شرایط ویژه و خاصی تجزیه شده و به شکل روغن عصاره ای در می آید. سپس این روغن، تبخیر می شود و وقتی این اتفاق می افتد، رایحه ای را که پخش می کند، حس می کنیم. نوع رایحه ی یک گل بستگی به مواد شیمیایی مختلف در روغن عصاره ای آن گل دارد. ترکیبات گوناگون، بوهای متفاوتی تولید می کنند. همین روغن ها در برگ ها، پوست، ریشه میوه و بذر نیز می تواند یافت شود؛ به عنوان مثال، پرتقال و لیمو این روغن ها را در میوه خود دارند، بادام در بذر و دارچین در پوست خودش دارد. عرب ها اولین کسانی بودند که عصاره ی گلبرگ رز را با آب، برای تولید گلاب گرفتند. این اتفاق مربوط به 1200 سال پیش است و ما هنوز برای ساخت عطر از عصاره ی گل ها استفاده می کنیم.